Rabu, 23 Julai 2008

Ahli Baru

Syukur Alhamdullilah, hari ni jam 5 pagi Kak Aminah telah selamat melahirkan baby boy kat hospital Sungai Petani. terkejut gak bila dengaq bunyi telefon pagi2 ni. Abang call habaq kak Aminah masuk wad jam 3 pagi. kesian Yasmin n Muhaimin kena ikut g hospital. yela takkan Abg nak tinggal depa kat umah. Kesian gak kat Kak Aminah dia kena operate baby tu sonsang so Dr kena buat operationla..... Walid n Mak apalagi bergegasla siap p SP nak sambut cucu baru. dalam kul 5.30 pagi Walid n Mak p sana. Sekarang ni abang dah ada geng baru nak sambut birthday dlm bulan 7, abang 4-7, Yasmin 21-7, n now baby 24-7. Mak kata nak bagi nama Syed Muhamad Zaimin sempena nama Gemulah Abang Mak yangmeninggal masa baby lagi. kat dalam famili abang ni nama depa semua ada MIN. Abang Syed Benyamin Hussein, kakak, Siti Aminah ( kawan2 n famili panggil Min), Anak sulung Shriffah NurYasmin, manakala yang no. 2 Syed Abdul Muhaimin.
Dalam tahun ni keluarga kami dah dapat 2 ahli baru, walid n Mak dapat menantu lelaki n sekarang ni dapat cucu lelaki pulak. bertambahla waris keturunan Syed Alwi.
* gambar baby nanti bila p SP bolehla masukkan pic baby yg baru. tak sabaqla nak p tengok nak buah BB yang baru ni.

1 ulasan:

Sikelu berkata...

Salam BB,

Tahniah dari kami sekeluaga! Em tambah lagi anak menakan BB no, ooo jangan lupa InsyaAllah.. bulan sebelas ni ada lagi kan cucu menakan BB?... Emmm dah tahun depan pon ntah bb dapaT Anak Menakan lagi..

Tahniah dai kami..
Salam buat Mak dan Walid